Bloggeri bloggera

vart försvann min underbara lust att ändra bloggen stupikvarten? Jag tror det försvann för att jag aldri aldrig blir nöjd, och att det är så fruktansvärt krångligt, jag undrar hur dom där som har hyperdesignade bloggar gör? För då smälter oftast bakgrunden in i headern! HUUUUUR går det till? Näe,

Värmen tar mig,

Till döds, jag blir ju så trötter och inte går det att sova länge heller, för då smääälter man. Inte lätt att leva inte.
Och så är det ju så att Alex inte längre tänker gå på yran som det låter? Så jag vette tusan om jag vill gå heller, vem ska stå och sjunga och hoppa med mig? Äsch, nu skiter jag i hur det blir, och jag går bara om det är någon som verkligen vill ha med mig, för annars är det ju värdelöst, ungefär som sist då jag gick på yran.  Kanske bara ska dra dit på dagen och kolla på lite stånd och sånt. vem vet.

Näe, Igår blev man bjuden på middag och det vart sallaad! Perfekt i sommarvärmen, dock åt jag som om att det vore min sista måltid och aldrig har jag mått så dåligt av att äta, men som tur var gick det över utan kräk. men underbart gott var det.

Idag har det inte hänt mkt, karina rensade lite mera kläder som hon även gjorde igår, och karita och pangarn åkte hem till staden för att mata kattorna, men det var trevligt att få träffa sin syster som man inte träffat på evigheter typ.
Och det var ju bara underbart att ha någon att bada med, och VARMT är det i vattnet!

Och idag kommer Alex hit efter han jobbat klart! Han är mys.

Näe, inget mer har jag att säga.


Yeah

Det blev ingen ridning i lördags för det var alldeles för varmt, det blev bad i ÅHÖGEN istället ;D Där var det varmt och skönt. Dock har jag upptäckt att Alex är en badkruka.
I fredags var det iaf så att vissa människor blev alldeles för full, men lite bad blev det ändå. Och jag menar inte mig, dock tappade jag bort mina skor och dom är inte hittade än så man kan ju börja undra. Och underbart väder har det varit.
Igår vart det iaf ett evighets kubbspel! och jag ägde som vanligt, eller? sen drog jag hem och åt middag, klockan 10 typ.
hehe. så går det då det är för varmt ute och man tappar aptiten.

Idag vet jag inte vad som händer, alex är just nu i Gällö och jobbar men kommer hit halv tre tror jag bestämt att han sa :) <3 Funderar på att göra scones till frukost nu.

Aja, en liten uppdatering iaf.

"du blir stor när du har någon anlednig till att bli det"

Tack Pernilla för ditt stöd och jag ska absolut gå en "bli stor" kurs hos dig ;D Du har ju redan lärt mig vettiga saker när jag var där ; )   Känns bra att det finns någon som vill hjälpa mig växa upp och bli stor =)

Idag bär det iaf av till Alexander vilket jag har lite ont i magen för, bara för att hans fader måste hämta mig i brunflo! jag hoppas för gudars skymning att han kommer hem innan dess.

Och på Lördag verkar det som om att vi ska rida Pernilla och jag, :O OCH HUR SKA DET GÅ TILL DÅ? :P Jag var tuffare då jag var mindre, nu vettetusan om jag vill sitta på en häst :P Men dom luktar ju så gott! Aja vi får se om jag ens tar mig hem på lördag :)

Jaja, jag och mamma har kommit fram till att vi ska samla vuxensaker till mig i en av hennes kistor iaf ;D hehe! Så till jul! vill jag ha vuxensaker!

Fy.

Nu är det ju så att ingen gillar min bikini, men fan! Hur ofta hittar Karolina Jonsson en bikini som sitter bra? Jag gillar den iaf.
Har även kommit fram till genom att vara hos Pernilla att jag vill bli stor nu, jag vill ha nåt eget, skapa något som är bara mitt. och ingen annan behöver bry sig ens. Jag vill bli vuxen, men jag vill dock inte ta ansvar. Är det nåt jag är rädd för så är det väl de. Fast jag är iofs rädd för allting, och det förstår sig ingen på.
Men hur skulle jag klara att betala räkningar själv? Som inte ens vågar ringa till internetbanken och fixa den, eftersom jag spärrat den på nå jävla vis.
Hur kommer jag ens kunna få ett jobb, jag kommer ju inte ens våga söka? Hur fan ska jag kunna bli stor med all denna rädsla, jag behöver fan någon som gör allting åt mig. Mitt liv kommer aldrig funka. Om mamma försvann, vad fan skulle jag göra då?
FAN, varför är jag rädd för allting? och hur gör man någonting åt det?

Underbart!

Åkte in till stan igår för att gå runt och titta lite med pernilla :) Pernilla köpte ingenting men jag köpte en bh och trosa! OCH GISSA VART? Jo på hm, som nu börjat med fler storlekar! Underbart tycker jag :) <3 Provade även en bikini som jag råkade köpa idag, dock provade jag en svart och köpte istället en vit :) Och det var superbra om man köpte två delar behövde man bara betala för en! GREAT!


Och sen åkte vi runt med Kristian på öb, och rusta och sånt! och jag var så duktig och köpte inget godis! STOLT. Sen vart det ju så att Pernilla övertalade mig att sova över hos henne, så blev jag bjuden på hamburgare och det var iaf supergott! Och sen vart det film mys (Knocked up) med chips.
Sen skjutsade dom in mig till staden idag samtidigt som dom skulle på indiska och titta på lite inredningssaker så fick jag vakta den söta lilla hunden utanför!
Träffade även 2 gamla lärare på stan :) Mats-Erik och Mattias Olsson! :D det var kul att få se dom!

Och imorgon bär det av till min älskade Alexander för att sedan på Fredag blir det badtunna! Det ska bli supertrevligt. :D <3

Fy fan för vädret.

Jag har inget liv, Alex får tamefan komma hem igen. Han som även fyller 20 idag! Gammal man, med snygg kvinna!
Och det åskar vart om och blåser som om att det vore sista gången och då går det icke att kolla på tv i familjen jonssons hus kan jag säga. Då blir det lätt tråkigt. Enda gången jag passade in för att kolla på Roomservice så GÅR DET INTE! BLEH!
Ne, iaf så har jag dammsugit mitt rum idag, och spikat upp mina papyrus (: även bytt sängkläder så att fantomen skyddar mig om nätterna då jag är ensam. och rensat lite i sminkbyrån, och fy för att läsa i gamla block, fy, var jag så hemskt deprimerad i högstadiet...

Ne, nu ska jag skaffa mig ett liv, eller mat, eller whatever.

FAN FÖR VACKRA MÄNNISKOR!

Kan alla sluta vara så jävla vacker? fattar inte ni att ni gör mig fulare då. Jag blir så irriterad och ändå fortsätter jag rota på bdb och kollar på alla fina jävlar, och då tänker man, dom enda gångerna jag tänkt att jag är ju så himla fin, så försvinner det på en sekund, för jämfört med dom är man ju så jävla ful. Så nu säger jag till er alla, sluta vara så jävla vacker för ni gör mig ful.

Och gud vad äckligt utseende fixerad jag kände mig nu.

Bubble bobble

Har vi spelat massor av idag :P

Badhuset.

Inatt drömde jag iaf bättre :) drömde om det nya storsjöbadet, måste nog faktiskt ta och fara dit snart!
Idag kommer iaf min underbara Alexander hem till mig och som jag saknat honom :) <3 Dom jobbade in fredagen så att dom kunde åka hem idag! En fullkomligt bra idé tycker jag :)
Men dock kommer dagen bara bestå av väntan då han kommer hit klockan 21 ikväll ! men det är det värt.

<3

Vilken jävla dröm!


Igår pratade jag med eddie om att jag var tvungen att skaffa en ny fru åt honom för att jag var otrogen.
Och vad drömmer jag inte, jo att jag är otrogen, MOT ALEX! MED EDDIE!
OCh sen då jag kom på hur jag skulle berätta det för alex så vart jag helt störd och grät och låste in mig i ett badrum (som dessutom såg precis ut som vårat i lägenheten) Och la mig i badkaret och satte på vattnet och bara låg och grät, tillslut så bröt nån sig in och så fick jag nån konstig posetiv terapi och det gick ut på att ha vita tröjor med rosa text som det stog mamma och andra bra ord på. och äta dikter som var lyckliga.

Den var skum!
Jag saknar Alexander,

Shopping.

Idag har det handlats med Jennie! Och det märks att det var längesen jag shoppade (: Jag provade inte ens grejerna innan jag köpte dom :P Har iaf handlat, mjukisbyxor, 2 linnen, stor t-shirt, sjal, bh och en massa presenter! Hoppas dom blir nöjda! Mycket pengar har spenderats.




Nee!

Inatt har jag inte sovit normalt iaf, har drömt om att jag brottats med borgvatten spöken och varit med om en flodvåg. vasdtusan? Även drömt om min gamla skola.
Vaknade klockan 6 och sen dess vaknade jag med jämna mellanrum för att sen bli arg att inte klockan är mer och försökt somna om. Och kvart över 9 gav jag upp. Vad är det här? Är man ledig ska man iaf vilja sova till efter tolv. iofs ska jag till stan om en timme så det gjorde ju inget att jag var pigg :) men ändå.
Och Alexander saknar jag hur mycket som helst. och det har inte ens gått två dagar  ! : )

NE. nu ska jag duscha och knarka värktabletter så jag klarar dagen.

Jag lovar.

En sak jag kan lova er är att alvedon mosat i fil är ingen höjdare, men så går det då man inte kan svälja tabletter.

FAN

Dra mig baklänges ner för en trapp vilken mysig mensvärk jag har! FAN!! HATA!

Vill bara gå och ruttna just nU!. fan i helvete vad ont det gör.

Har iaf varit med Jennie hela kvällen det var trevligt (: Massa prat blev de. Imorgon ska vi till stan och handla, sen ska jag dö resten av veckan tills Alexander kommer hem <3

Utan dig.

Nu har Alexander åkt till sveg för att jobba i fem dagar och sen komma hem till mig igen :) Saknar honom redan! Men det är väl så det ska vara :D Just nu funderar jag på vad jag ska köpa till honom när han fyller 20 alldeles om en vecka :) Och jag tycker ingenting är tillräckligt fint för att ge honom. Hatar att köpa presenter , jag tror bara att dom blir missnöjda!? :S

Men så är det iaf, funderar även på att åka in om en timme men vill ju ha någon att gå med också ! =)

Idag har även Katrine kommit hem och jag har faktiskt saknat någon som kommer och skriker på mornarna :) Så nu får ni komma hit och skrika lite :)


ALEXANDER!

<3

Inte ensam ikväll!

Alldeles snart så kommer min finaste Alexander hit och håller mig sällskap : )  Det är mys!

Har nyss varit i Katrines hus och badat och snott filmer :D Så nu är jag ren och glad (: Mycket bra eftersom för nåra timmar sen så ville jag ruttna totalt ! Det är läskigt att vara hemma alldeles ensam! Fy farao. Även att lilla gofis är en pest som skiter ALLDELES BREDVID kattlådan! Det är ju bara för komiskt!

Nu ska jag noppa ögonbrynen och sen möta Alex vid tåget (: PUSS PÅ DE!


1 natt

Första natten helt ensam och absolut så trodde jag att jag skulle dö. Men armen min sitter kvar dock känns den likadan. Nu får mamma komma hem igen faktiskt! Så nån märker då jag dör!

Och tråkigt har jag må jag säga.

FAN

Ensam hemma!

Nu är man ensam hemma för första gången i mitt liv tror jag faktiskt :P Lite läskigt, jag är ju hör och häpna en mamma gris ;) HAHA.

Så nu är man barnvakt till 4 katter, varav tre är hemma iofs. Och 2 råttor och en hund :P Hur ska detta gå med allt detta ansvar? ;P

Mamma har iaf åkt med Kent och Karina med till Piteå! Oja barnen är också med :) Skulle viljat följa med jag med egentligen men jag jobbar ju jag. Plus att jag inte hade fått plats. Men jag får ju åka dit så himla sällan. Det bara kommer en massa löften som aldrig hålls. Men men.

Men min finaste Alexander är här så jag ska gå och pussa på honom istället ;D

HERRÅ!

PUSS

Hitta en kille som kallar dig vacker istället för het.
Som ringer upp när du lägger på.
Som skiter i alla andra tjejer han kan få.
Som ligger vaken för att se dig sova.
Han som vill visa dig för världen att du är något.
Som håller din hand inför hans kompisar.
Han som påminner dig om hur mycket du betyder.
Som tar med dig när han träffar sina kompisar och säger:
“Det är HON”


Jag vet vem <3

Kärlek!



Att en enda människa kan göra en annan så himla lycklig!
Du är så himla bra och jag tycker om dig så obeskrivligt mycket, och jag vet att ingen bryr sig om hur mycket jag tycker om dig men det skiter jag i : )    Jag vill bara säga det till varenda jävla person hur bra du är för det är du!

PUSS PÅ DE! <3

Dop/Födelsedag.

Så var man döpt och 18 också! det är nog inte sån stor skillnad (: För jag snusar inte jag röker inte och jag dricker mycket sällan :P Så skillnaden är att jag får pengarna direkt in på mitt konto (: Inget mer med det.
Det gick bra att döpa sig så nu kommer jag till samma ställe som er alla andra :P

Även att jag fyllde år på samma dag!
Presenter jag fick:

Massa smycken
Pengar
Telefon
Sjal
Parfym
Miranda nalle
Kokbok
Linne
Klänning

Och er jag inte hann tacka vill jag tacka så mycket för presenterna :)



Så firades min födelsedag på kvällen också och dom som kom åt Tacos till middag och sen kom det fler och åt tårta.
jag fick massa presenter och sen skulle vi inviga den fina grillplatsen som jag fixat, och det var så himla mysigt, dock tyckte många att det var viktigare att vara på annat än att fira min 18 årsdag men det var deras val. Jag är väl för tråkig och det klandrar jag dom inte för.
Det var iaf massa trevligt för mig, Alexander, Pernilla och Kristian som satt och myste vid elden. Sen så kom även Sara och Micke!

Sen skulle vi ut lite på byn och det gick ju som det gick :P

I förrgår latade vi oss hela dagen ända tills Pernilla ringde och sa åt oss att vara med på brännboll så vi tog med oss mammimon och drog på fotbollsplan och spelade brännboll :P Va roligt faktiskt fast jag hatar att visa hur dålig jag är!
blev dock trött fort XD :)

Och igår var jag och Alex på stan och köpte smycke och "påse" eller vad man ska kalla det till min vackra telefon :)
Vi gick även på bio med Swahn och Amanda :) Jiddra inte med Zohan såg vi :P haha den var ju rolig.

Nu har jag iaf uppdaterat lite :)


RSS 2.0