Ni har min julrespekt!

Här har jag inte skrivit, just därför att julen är helig och jag behöver verkligen inte datorn :)

Sjukt nöjd med julen och Moa är sötast i helva världen som vinkade till tomten då han kom :D

Tjugoandra December

Igår gick jag upp till Katrine och blev uppmuntrad och fick klä lite gran och kolla på Grinchen :) Det var mycket välbehövligt! Och idag har jag mest slappat för att sedan bakat julgodis nu till kvällen (:

Tummen upp

Tjugoförsta December

Igår slappade jag hela dagen, ovanligt va? På kvällen kom Pernilla förbi och höll mig sällskap en stund sen gick hon hem vid tolv och jag började då slå in julklappar. Karolina gick sedan och la sig och hörde alla tänkbara ljud som skulle kunna vara nåt olämpligt. HATE IT! men jag lever och det var ingen mördare i huset. grattis. Jag gillar inte att sova ensam.



Det har fan varit dissa Karolina dagen idag! VAD BRA! SÅ JÄVLA KUL DET ÄR ATT LEVA ALLTSÅ! SKITKUL! nu dör ja.

Tjugonde December

En sån där dag igen, med massa förbannade minnen. Jag tänker helt enkelt för mycket. Idag blir det nog iaf att baka mjuk pepparkaka! om jag orkar förstås, och ork har jag inte haft mycket av senaste tiden. Måste även slå in resten av julklapparna. Äh.

Skulle varit ett halvår idag iaf.

Nittonde December

I remember the smell of your skin
I remember everything
I remember all your moves
I remember you, yeah
I remember the nights, you know i still do

Please forgive me I can't stop loving you



Artonde December

Trött är jag, tralallala. Ska jag kanske sluta blogga helt? Verkar ju lika bra.

Sjuttonde December

Idag är jag ful.

Sextonde December

Sjukt less på bloggande iaf, och det märks nog. Nu mår jag bara sjukt illa för jag klämde i mig en kebab och sov, nu jag må illa va! Tja.

Femtonde December

Jag vet iaf någon som ska till afrika om ett halvår! FATTA! Karolina Jonsson ska till Tunisien den fjortonde juni och kommer vara brun och vacker lagom till sin födelsedag :) BRABRABRA!

Igår kom vi alltså fram till vart vi skulle åka och jag är supernöjd :) 0 meter till havet, 29 grader varmt, kristallklart vatten, PALMER, Kilometerlånga kritvita sandstränder, med familjen! Underbart va? :)


Nu ska jag plugga! SO LONG SUCKERS,

Fjortonde December


Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Han kommer aldrig tillbaka
Han kommer aldrig tillbaka


Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta

Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan


Trettonde December

Nämen, så öväntat, Karolina blir förkyld och det sätter sig i halsen? aldrig hänt förr. Pepp :D ................
Igår kväller var jag hos katrine och bakade lussebullan och kollade på idol, sen gick jag hem för att sova i min ENSAMHET (mamma jobba natt) Och jag har svårt att sova ensam, men sedär! Jag lever :) Dock mycket mer förkyld än innan, så glad jag är!

Aja, jag lever iaf, men är jag sjuk på julafton så tror jag stenhårt på att Gud hatar mig, för han har inte varit så snäll emot mig senaste tiden. Han tar allting ifrån mig.

Men nu ska jag göra frukost och kolla på sunes jul och tycka synd om mig själv, om det är någon som undrar så tänker jag stanna hemma hela kvällen. JAG VILL BLI FRISK!  Och även att jag ska ju ha köruppvisning på måndag......will it work? I don't think so.




Hejdå

Tolfte December

Har varit på luciatåg, barnen är underbara! Och så modiga som törs sjunga solon och allting. Men är ledsen för att kameran dog alldeles innan Gustav skulle komma. Skit.


Jag försöker, men det går inte att fejka. Jag vill vara glad, jag vill vara den Karolina som alltid ler. Men nu är allt bara falskt, jag vet hur det känns i hjärtat och det blir fan inte bättre, jag försöker tänka på annat men alltid finns det något som kopplar till dig. Varför dög jag inte. Jag kan inte lyckas med att behålla nånting. Tårarna rinner, och jag inser hur patetisk jag låter just nu, men jag är patetisk, kan inte vara annat än patetisk, det är någon som stulit mitt hjärta och tänker inte ge tillbaks det. Nånsin, aldrig mer. Aldrig mer du och jag. Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan.
Jag måste få ut allt jag tänker på, men jag vill inte att någon ska behöva lyssna på skiten. Så jag skriver skiten här, så är det ju frivilligt att läsa.

Snälla, laga mig?

Elfte December



If you're not the one then why does my hand fit yours this way?


If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

Tionde December

Uf suger.

Plugg suger.

Ensamt suger.


Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte
 och det finns inga kläder som tål det dåliga väder du och jag haft så länge nu
och det känns som om jag har ett litet privat djävla moln över mig som följer mig vart jag än går.
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på....

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger
och all skit som kommer ur min mun, jag menar det inte men jag måste väl ändå mena nåt?

Jag vill inte
, vill inte! För jag kommer sakna dig så

Nionde December

En kväll med frugan var precis vad jag behövde, men nu har jag ont i magen då skratt och mat inte är en bra kombination :P haha. En sepe dag för en sepe Karolina iaf :) Har varit helt lost hela dagen idag och jag ber om ursäkt om jag varit en pest :P

Orkar inte skriva blogg heller :D SÅ DET SÅ!

Åttonde December

Jag kan inte låtsas längre, det går inte att förklara känslan att försöka vara glad hela tiden bara för att duga, bara för att få en chans till. Jag kan inte hålla det inne längre, jag hade ju bestämt mig för att vara den bästa Karolina för att visa att du hade gjort ett misstag. Det enda jag har visat är den värsta, och nu är det förstört för alltid. Jag får aldrig tillbaka dig nu.

Sjunde December

Idag har vi varit på dollarstore! Hade man haft råd så hade man nog köpt allting :) Och jag hatar då jag  varit på sådana affärer och jag vill bli stor så jag kan köpa allting till mitt hem, men det är enda anledningen till att jag ska bli stor.
Jag fick iaf en rosa pulka! Stolt som få :P Så nu kan jag åka pulka med gustav, får kanske göra det med moit nästa år då hon blivit större :) Sen köpte jag mest bara en massa fjoller.



Middagen blev vi bjuden på hemma hos Kent och Karina, tack så mycket för den. Mycket mycket god.
Resten av kvällen blir nog till att plugga till det där provet jag glömt bort och inte har någon fakta till. Men jag fick lite info av frugan så ett godkänt får jag väl skrapa ihop, sen blir det film och lussebullar.




Kom iaf på en sak, jag måste tacka Jonna så mycket för jackan. För hur skulle jag överleva denna kyla utan den? Ville bara tacka en extra gång :)

Sjätte December

Nu har vi julbakat! Underbart! Dock vart det lite lite lussebullar, men vi ska baka det igen tror ja! Så nu har jag fika att ta med till frugan nästa vecka :) SAKNAR JU HENNE!
Bra dag, bra bak! Har också gått ut med hundarna och det är overkligt vackert utomhus! Som i en riktig julfilm! Underbart, underbart. Nu ska vi ha en delvis familjemiddag. Kent och Karina och Karita och Nöffrar gör sällskap till mig och Mamma! Så är läget.

Och här är en bild på mina mysiga öronmuffar som jag lovade! FINA VA? :)
Inget smink på mig men jag är hyffsat söt ändå.


Femte December

Skriver femte december eftersom jag tänkte berätta om gårdagen :) Först hade jag världens jobbigaste dag med ungarna, dom sket då fullständigt i att det var min sista dag. det slutade med huvudvärk men iaf en massa beröm om att jag borde bli lågstadie lärare för att jag hade lugnet osv? Chockerande, det var roligt att höra iaf :) sen satte jag mig på bussen för att åka in till staden och gå på jamtlimarknaden! MYSMYSMYS! Jag ville köpa allt, men det var så dyrt så så blev det inte. Köpte brända mandlar, kolaklubba, godis, KOLBULLE, renkött till mamma och ett par supermysiga öronmuffar! Kommer bild på dom sen då jag har tid :)
Sen på kvällen gick vi iaf till katrine och mös idol och åkte spark hem! PUSSPÅ.

Fjärde December


Dagens:

Humör:
Trött as hell
Plus: ?
Minus: Att ungarna kasta mig i snön
Låt: Britney - My only wish this year
Planer: Sova
Dagens drog: Mat
Dagens måste: sova
Saknad:
..
Frisyr: Ruffs
Klädsel: Baggyjeans, linne, tröja, gunhild.
Önskan idag: Sömn
Ser fram emot: Imorgon klockan 3 :)

Tredje December

Har: slagit in julklappar
Ska: duscha och sen mysa framför teven med fika

The end.

Andra December

Idag har jag haft en hemsk mensvärk, man kan ju börja undra vad man gjorde i sitt tidigare liv då man blir straffat såhär.
Men bara att härda ut och le åt dom små djävlarna.
Hur mysigt som helst iaf att vakna i sitt fina rum som luktar kanel och öppna en lucka på sin kalender och äta en liten chokladbit. Jag älskar december. Pusspådet. Förutom att det är december så är jag allmänt less på livet, men det skiter vi i.
Ska försöka ignorera alla känslor och bara ha december. Och en massa december vart det nu.
Aja, så kan de gå! En bild på min favoritunge får avsluta dagen!





Kom precis att tänka på att jag aldrig sett min näsa i profil, så jag var tviungen att ta kort på den och har nu kommit fram till att den är söt från sidan med! Så nu kan jag vara alldeles lugn och vara glad över min lilla näsa!  Dock är resten av mitt ansikte fult i profil men det ska vi inte haka upp oss på nu utan det är näsan som är i centrum idag!
'

 

SÅ nu vet ni! HAHA



Första December

Blir som sagt hemma och tar igen mig idag, behöver MAT. Smått irriterad är man ju också då det inte går att ringa och sjukanmäla sig så då får man ju ogiltig frånvaro idag också.
Nu tänker jag iaf lägga upp före och efter bilder på mitt julstädade rum. Men jag vill att ni ska veta att det alltid är mycket mysigare då det är mörkt och alla ljusen är tänd. Så om det ser omysigt ut så är det verkligen inte det :)


   

RSS 2.0