Grattis bror!

Grattis bror på födelsedagen : )



Snart.

ojojoj, Alex har en lägenhet på G så nu håller ALLA tummarna så att han får den :D FÖR DET FINNS BADKAR I DEN! Förstå vad jag kan bada där! Om jag får för alex förstås ;D hehe.
Idag kom jag fram till att jag får lyssna på jullåtar den 30 november :D Så alltså är det bara 30 dagar kvar tills allt det underbara kommer in i mitt liv och lyckoruset får mina ögon att gnistra som äkta kristaller! Längtar gör jag. Mycket.
men det gör mig lite ledsen att det är så nära också, för då är det för nära tills det är över och det är ett helt år kvar till nästa jul :P Viiilka problem jag har. haha.  Oj just det, anledningen till att jag får lyssna redan den trettionde november är ju för att det är första advent tidigt i år : ) Brabrabra!

Karita och Nöffrar har iaf åkt hem nu, Karita tog med sig halva min gamla garderob hem, men mer måste rensas! För det får inte plats :P Och jag använder inte ens hälften, varför måste jag ha kvar det då? det är ju helt sjukt.




Karolina

Jag är så heeet, så heeet. Kan ingen svalka mig?






Fråga inte varför jag ska göra sån där grimas på varje bild.

Hemma

nu är man hemma efter en lång tröttsam dag, det var ganska roligt hos Malin ändå! Nog kan hon skrämma mig alltid, men det är lite fusk med ögonbindel ;D haha.
Alldeles nyss har vi varit hemma hos min underbara broder och ätit tårta och kakor eftersom han fyller år imorgon, men tydligen var det väl lättare att fira honom idag?
Orkar inte skriva så mycket mer just nu, Karita och Nöffrar är här! Bild på snygg Karolina kommer då jag orkar föra över bilderna till datorn : )

Puss

Skucku

Fan vad nöjd jag blev men min nya design, VISST ÄR DEN FIIIIN??? ; D Så nöjd har jag inte varit på länge.
Idag ska Karolina i alla fall ända bort till ingenstans, även kallat skucku, på halloween grejs hos Malin, kan bli roligt, kan bli skittråkigt. Det återstår att se! Utklädnad var ett måste så jag ska vara Punkare/Emo/Rocker inte fan vet jag vad man kallar det, men saker har jag till det iaf ; ) Det var en gång.... Aja, om ni har tur så får ni se kort :P Jag lär vara snygg!
Men iaf, så lär ni inte höra ifrån mig förrän imorgon klockan.. då jag kommer hem! Vet inte hur det blir men antagligen far jag direkt till stan därifrån och går till Karita och Nöffrar och vilar tills dom vaknar ( JAG HAR NYCKEL ) moahaha. Sen så kommer mamma in till stan och så far vi heeela halva familjen och handlar! Det låter bra det.

Älska mig, sakna mig.

10 saker om mig

  1. Jag är paranoid, tror alltid jag ska tappa benen eller dö.
  2. Julen är det bästa som finns tycker jag, men kan någon i min omkrets ha missat det? :D
  3. Jag älskar levande ljus
  4. Mjölkchoklad har jag alltid haft som favoritgodis
  5. Jag är kär i Alexander Thurne
  6. Jag älskar att sjunga, dock gör jag det inte så bra, men spela roll?
  7. Frugan är någon jag gärna spenderar tiden med
  8. Mamma är min största idol i hela världen
  9. När jag blir stor vill jag ha ett café
  10. Jag tittar nästan bara på fjollfilmer och dömer alla andra filmer innan jag sett dom

Hej mitt vinterland.

Nog har det snöat alltid, men lite väl snålt var det väl tycker jag : ) allt ska vara snötäckt när man vaknar! Som när man var liten och mamma kommer in och väcker oss! Titta ut genom fönstret så ska ni få se! och springer upp gör man och kollar ut och skriker SNÖÖÖÖ! obeskrivlig lycka. Mamma var inte ens hemma idag då jag vakna, annars brukar hon faktiskt fortfarande säga, Lina har du kikat ut och sett? Och oftast har jag ju det nu för tiden! Hoppas det blir snöstorm till imorgon iaf : ) Helst så att det inte går att åka på vägarna.

Ne, nu ska jag ta och göra frukost! Puss

Shopping!

Idag har jag och frugan gått på staden och kikat och jag har handlat : )  Jag köpte bland annat en halsduk med matchande vantar! Som passar fin fint till den gröna jackan som jag fått av Jonna och mina underbara stövlar! Himla bra, himla bra!
Har handlat mer också men det går icke att avslöjas ; ) Fikade lite smörgåstårta också! Det var najs! Åkte hem tjugo över fem och kolsvart var det ute, huvva då :D Men nu sitter jag hemma och har lite små ångest som vanligt, men vad gör man..?
Tänkte iaf lägga ut en bild på mitt mysinhandlande : )



Balklänning


Vad tror ni om denna klänningen i svart med svarta handskar till balen?  Förslag är tillåtna.

Helgen

I helgen har man som oftast umgåtts med älskade alexander som varit "barnvakt" åt mig då mamma jobbat natt i helgen, haha :P Vi har bara latat oss heeeela helgen. Och igår blev man bjuden på finmiddag på Pilgrimen! Filet Mignon satt fint i kistan : ) tack Alexander! och Karita, Nöffrar och Pappa höll oss sällskap!
Imorgon ska man in till stan och gå och shoppa julklappar med frugan :D det blir najs! Hoppas jag blir klar fort så slipper man oroa sig sen :D 
Här är iaf ett hemma kort på fin stövlarna mina : ) Mycket nöjd är jag, blir nöjdare och nöjdare för varje gång jag ser dom :D ÄLSKAR då man köpt något sådant : ) wiiieee

Varmfodrat

Idag kändes det mycket bättre, och det var väl tur det! Hade bestämt mig igår att inte fara på skolan alls men jag for dit iaf, men dock med lite sovmorgon! Fick reda på Samhällsprovet och VG hade man fått på det! Det var superbra! Dock stod det VG- men det ignorar vi! ^^
Stövlan har inhandlats och jag har på mig dom just nu XD fråga inte varför men jag gillarom :D vill nu ha halsduken från indiska också om den finns här i stan, dock så får jag ju inte den där jackan jag ville ha eftersom snubben inte skulle till Kina längre, så det var ju ganska synd! Karolina Jonsson vill ju ha en svart dunjacka med bröstfickor, ska det vara så svårt att hitta en sådan till ett normalt pris? :P man kan ju börja undra!

Kaos

Har mitt humör varit idag, ville inte finnas alls tror ja, bara klagade och var sur och tvär. På en hel sydag har jag sytt en söm på cirka 20 cm och sprättat upp den. Inget mer utom ett prov som gick dåligt.
Vet inte riktigt vad det är med mig, varför är jag en surpuppa jämt? Jag hoppas det blir ordning på det då det blir lov, dock lär det ju komma tillbaka lagomt till praktiken och uf veckan! WEHO! Förbered er på en sur månad!,, nee, nu ska jag inte vara sån! Men jag är ju så fjollig och tycker saker är mycket jobbigare (psykiskt) än alla andra. tror ja.. jag vet ju iofs inte hur andra mår då de gör vissa saker men, men jag är ganska säker vavavaaaa.

Näe, en bra sak har hänt. Min profilbild är tillbaka  ( : Det hände något medans jag redigerade Beccas blogg och då provade jag samma på min! och yes, det funka :D haha dock vill jag egentligen inte ha någon bild på denna designen men vågare inte ta bort den om det försvinner helt igen :P Så det får vara såhär till nästa design, LÄR ju komma under lovet då jag är göralös! Det kan ju få bli jul snart iaf!

kollektion

Idag har vi mest jobbat på kollektionen och nu är det inte mycket kvar! WIHOO! Alla modeskisser klara, och bara EN endaste plaggskiss kvar, och för att göra den behöver jag jennies klänning att kolla på hehe :P Så nu vet du det jennie ; )

Och inne i bildsalen blev jag kär, kom det inte världens gosigaste låt på radion så säg :D Det enda orden jag kom ihåg var honey honey, hur hittar man då en sådan låt? Lina fixare :D Fast med mors hjälp som visste vilket band det var men inte vad låten hette bra gjort av henne med då jag bara nynnade honey honey med en liten melodi  :P Men det kom fram att den hette Funny funny. Så om ni vill lyssna på en gos låt Här är den

Sweet - Funny funny

Så är det


Saknar Alexander, jämt och alltid.

Tusan.

Försöker rita plaggskisser och dåligt, dåligt, dåligt går det. Och gör man ett litet litet fel så måste man göra om hela skiten.
Man blir bara jätte ledsen, speciellt då det blir fel PÅ VARENDA BILD. Skit också! Jag slapp iaf Uf idag, det var himla skönt. Och så har jag materiallära att göra också, plugget suger för tillfället.
Även att jag glömde busskortet hemma idag, gick bra att åka till skolan men på hemvägen var det en suris busschafför, han sa typ man får inte glömma busskortet, ne fattar väl jag med, men vadå? vad gör man då man gjort det då? Hade jag sprungit hem hade jag missat bussen så ? Aja, jag fick ju åka hem iaf men han sa, Vi ses imorgon XD? haha...

Längtar SJUKT mycket till helgen, Alexander för det första, sen så är det ju ett stort jävla plus att jag har LOV! Tack gode gud för det behövdes, har velat grina varje dag i flera veckor nu tror ja! Och ännu värre blir det då man får jobb  ( : wiiieee, fast förhoppningsvis kommer man ju inte behöva ta med sig jobbet hem. Tycker det börjar bli väldigt dåligt med kommentarer alltså, tur man har frugan så det inte blir helt tomt i brevlådan! Pusspåhenne!

Grattis

Nu har jag iaf skickat in historia arbetet som jag hade tänkt att skita i att göra idag. Men det var ju bra att jag gjorde nångting vettigt iaf : ) Imorrn ska vi ha produceringsdag på UF igen, inge pepp som vanligt, men vadå? Vem är pepp på att göra något sådant på ledig tid då man har SJUKT MYCKET att göra denna vecka. Har svenska prov imorgon som sagt som jag inte pluggat ALLS till, låter lovande lovande. Sen så måste jag rita klart kollektionen för sen får jag inte låna pennorna något mer. Vi har även materiallära prov på torsdag! OCH DET MÅSTE JAG få MVG på igen! Har man börjat med två så måste man ju fixa det sista också liksom! Skulle kännas sjukt bra iaf. Men jag är ingen som är så sjukt besatt av betyg så länge jag har godkänt. Bättre betyg är ju bara ett plus liksom!

Saknar Alexander sjukt mycket, jag har aldrig varit såhär kär! Det här är på riktigt, så som den mannen behandlar mig behövde verkligen jag. Aldrig har jag varit med om att någon behandlar mig så fint.
Tack ännu en gång, tack för att du finns.


Jag bär ditt hjärta med mig

Jag bär det i mitt hjärta

För mycket.

IBland blir det bara för mycket för mig, jag orkar inte ens plugga till provet jag har imorgon. För det kommer att gå åt skogen iaf. Så nu skiter jag fullständigt i det och får grina lite imorgon istället. Varje måste dom lägga ALLA prov på samma vecka för? Bara för att det är innan lovet, hallå, skaffa lite framförhållning. Ne nu är jag sur och pjutt.

iaf så har jag och Alexander varit tillsammans i fyra månader idag och fan vad fort det går : ) Tyckte det var nyss jag blev kär i honom och undrade hur jag skulle ta mig till för att han hade tjej! Men tusan det blev ju bra tillslut! <3 Jag älskar dig Alexander och fan vad du gör mig lycklig! Tack för att du finns

4 månader

Jag bär ditt hjärta med mig
Jag bär det i mitt hjärta
Jag är aldrig utan det
Överallt jag går, går du, min kära
Och det enda som jag har gjort själv
är det du gör, min älskling
Jag är inte rädd för tillit
Du är min tillit, min älskling
Jag vill inte ha någon värld, vacker
För du är min värld, min sanna
Här är den djupaste hemligheten
ingen känner till
Här är rötternas rot
Knopparnas knopp
Himlens himmel
Det som vi kallar livet
Som växer sig högre än någon kan hoppas
Något vårt sinne kan gömma
Det är ett under som håller stjärnornas isär
Jag bär ditt hjärta
Jag bär det i mitt hjärta



Plugg

Pluggeriet går inte framåt iaf, har lekt med bloggen hela kvällen och aldrig blir jag nöjd, men såhär får den se ut tills jag leker igen ( :
Idag har jag bara kollat på bröllopsklänningar och varit hos Pernilla och käkat marängsviss! Mums, lekte lite agility eller vad det heter med Winston också! Fan vad han kan :D och snabb är han!
Saknar Alexander sjukt mycket!

Yeah

Om cirka en timma ska jag till Pernilla och äta marängsviss :D


Indiska

Ååh jag älskar indiska, men handlar alldeles för sällan där! vet inte varför men så blir det bara! Har iaf kika på en väldigt fin halsduk på indiska.com och den ska nog inhandlas om jag får min fina peakjacka billigt :) Här kommer en bild på den


Sex and the city

Kollade på Sex and the city filmen igår kväll och gillade den grymt mycket! har aldrig gillat Sex and the city förut men jag kanske ska ändra mig om den saken : ) Skulle iaf mycket gärna vilja ha ett sånt gäng som ställer upp i vått och torrt, men såna människor är nog inte så himla lätta att finna tror jag, och så är det nog inte så många som vill vara så mycket med en nykterist, för dom är tråkiga!
Nog om det. jag åkte i alla fall hem ifrån Alexander idag, skulle egentligen varit där hela helgen men han mådde så dåligt så jag vill att han ska vila så vi kan vara med varandra då han är frisk istället, så han får skynda sig att friskna till då han har varit sjuk massa länge nu. Älskar den mannen så himla mycket.
Snälla Katrine och Erik hämtade alltså upp mig i Ångsta och det var väldigt snällt av dom att göra! och Moa är lika vacker som vanligt. Tack!
Ikväll blir det nog bara plugg och mys med oboy tror jag!

Göre ba göre

http://se.limbino.com/c01/link/5gd39y5u0s

Gratulerar!

Jag får börja med att gratulera Pernilla för att hon fyller 18 år idag ( : Dock har jag hört att hon ska på krogen så vi ses väl inte så jag far till Alexander istället! Vi får fira dig en annan dag du och jag gumman : )
Inatt drömde jag bara bajs om studenten och börjar bli orolig över att mössan är för liten, kommer bli skitig, och allting. Jag oroar mig för aaaallltiiing i hela världen tror jag.
Ska iaf som sagt till min trasiga man idag! Pyssla om honom lite och plugga hela helgen.
For inte till skolan idag för att vi hade EN endaste grej vi skulle på, och så är jag kack i halsen och vill till Alexander så fort som möjligt.
Tjarå!

Student 2009

Idag har vi beställt studentmössor och herre min ge vad saker det finns att välja till :P 753 gick iaf paketet på tillslut då jag valt bort en del också då det blev mycket tycker jag :P Men alla har olika tänkanden. Jag är lite snål så min mössa kostade så mycket, och då är det en tuta en visselpipa och läderband till också! Bra blev det iaf!
Har nästan ritat klart kollektionen iaf (: Är väldigt missnöjd med min konstiga ide om huvudena.. men men...
har funderat mycket på balklänning idag iaf,,hmmmm
Blev bjuden på mat av fadern min! Eller jag sa åt honom att bjuda mig och han gjorde det :P men det var ju väldigt snällt. Vart så sugen på kebab då det luktade det på bussen så :P
KÖPTE EN JULTIDNING IAF! men den får jag inte läsa förrän december : ) KANSKE lite i slutet på november ; )

Aja, nu orkar jag inte skriva mer då jag är precis lika sur och äcklig som vanligt.

PS. två nya saker på önskelistan!
Badmössa, inte en sån man simmar med utan en så jag kan duscha utan att blöta ner håret!
Och hårinpackning

Förälskad!

Roomservice är genier! Jag är sjukt inspirerad och vill nu göra om mitt rum! :)

Herre gud.

Varför tror jag inte på ord längre? Alltid lögner, och nu tror jag bara inte på det längre. Folk har alltid lämnat mig förr eller senare, och nu tror jag att alla gör det. Jag borde lära mig att tro på ord, att tro på att alla människor inte lämnar. Men hur ska jag veta vilka som gör det eller inte? Hur vet jag vilka som ens bryr sig?

Vem vill vara mig nära livet ut? Egentligen.

Heaven

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven


Älsk lagad <3

Det är svårt.

Att hålla humöret uppe.
Sugdag idag, tog lite sovmorgon, for till halsspecialisten, kittlade mig i halsen, drog på skolan, åt äcklig lunch, sydde påsar, ville grina, ville grina igen, kom hem, åt mat, grinade.
Alexander är på sjukhuset och jag är bara sjukt orolig, han har haft ont i magen och skakat och hållt på så nu tyckte dom det var dags för sjukan, röntgats har han gjort och stuckit nålar i ryggmärgen på honom. Jag fattar ingenting om vad som händer men trasig är han iaf.  FAN, ingenting får hända mitt hjärta.

Blir ingen lyckodagbok idag.

Håll tummarna


Låt det brinna.

Idag var jag ovanligt pigg då jag vaknade, dock så drog jag mig alldeles för länge iaf. Religion på morgonen och det suger stenhårt. Prov på det nästa vecka.. HUVVA..
Kören var alltid lika rolig fast det gjorde LITE ont faktiskt, men det var det värt då vi sjöng julsånger ( : Historian palla ja inte gå på fast jag hade tänkt det. Men vi behöver ju faktiskt inte vara där.
Imorgon ska jag till doktorn iaf, för att kolla mina mandlar.
 Alltså blir det inte mycket till skola imorgon. Skippar svenskan då jag ändå inte kommer hinna dit innan jag ska dra, och under naturkunskapen kan jag inte vara där alls, så det blir till att kopiera anteckningar av frugan sedan.
Dock ska vårat k*k UF företag vara kvar efter skolan imorgon och sy, är så sjukt opepp på det om jag får säga så. Men allt känns opepp då det gäller det där av någon anledning. Lilla Lina klarar till exempel inte pressen. Och att vi har tidslön gör det inte bättre, alltså måste jag pallra mig dit även om jag mår dåligt. Det känns fel fel fel.

HEJDÅ!

Önskelista




Nu har jag gjort ett försök på en önskelista iaf.

1. Stövlar, finns på din sko och lite var stans. Gärna beiga.
2. Muggar, finns på ikea.
3. Pulka
4. Ansiktsmask (hm)
5. Peeling (hm)
6. Kjol finns i halens
7. Nagellack, överallt, det på bilden ska finnas på hm.
8. Pirates triologin
9. Nattduksbord/förvaringsmöbel finns i jotex
10. Förvaringsgrunk till vägg
11. Kjol finns i halens

Rubrik

Helgen har gått fruktansvärt fort och det sög ju faktiskt oerhört mycket eftersom jag bara får vara med Alexander på helgerna. Mandlarna bråkar med mig som vanligt, har gjort hyffsat ont i helgen men nu har det avtagit då jag missbrukat vatten som en idiot! Men det är ju värt det. Imorgon ska mor försöka ringa den där specialdoktorn eftersom hon inte fick tag i henne i fredags så förhoppningsvis får vi komma dit också. I Fredags kom Katrine hit och provade alla mina kläder och lånade ett par för att ha på kalas, sedan kom hon i Lördags för att bli tillfixad. Jag vet inte riktigt vad hon har fött för sig, men tydligen tycker hon att jag är den bästa hjälpen för tillfället.

Såhär blev det iaf.





Mamma var även hur gullig som helst idag, jag och Alexander fick frukost på sängen, och ingen dålig heller utan räkmackor var det :D underbart! Tack mamma!
Och sedan rensades skrubben och mor hittade julsakerna som varit bort i evigheter, men gissa vart dom låg? Jo i Powerboots lådan! Inte konstigt jag inte hittat dom eftersom jag trodde det var vinterstövlar där :P
Sen vart det städning av hela rummet då jag vart äcklad av råttskiten! USCH! Så nu har hela Karolina Jonsson råttpest och sorkfeber! Bara så ni vet.

Varför?

Varför gör du så mot mig? Varför är du inte elak mot en riktigt genomond människa istället? Vad har jag gjort dig? Alltid blir jag lika besviken då jag kollar på dig, snart undrar jag om du tar över hela skiten. Du kväver mig med din närhet.  Alltid ska du fram och förstöra. Förstöra glädje, planering och det jag gillar mest. Oroligheten tar över och jag blir alltid, alltid, lika rädd. Varför? Varför är jag så himla rädd då du är där fet och stor? Jag förstår inte, jag är mäktigare än dig! Jag övervinner dig. Ni förstår väl vad jag talar om?   Min vänstra halsmandel såklart.

Dom jävlarna!

Mamma ska ringa nån slags specialist imorgon och se om jag får någon riktig hjälp med mandlarna nån gång. Tänk om det resulterar i operation? Naeva! : / Det är jag alldeles för rädd för och hur skulle det då gå med julsångerna då man knappt får prata :O Nejnej, operation går inte, jag har inte tid.
Har iaf nyss pluggat inför provet imorgon och det ser bra ut än så länge, dock svårt att komma ihåg allting. Men det ska nog gå bra! Imorgon blir det väl svenska plugg på fredagskvällen eftersom Alexander ändå inte kommer hit förrän på Lördag! Det suger stenhårt.
Näe, tror inte jag försöker med tidig kväll inatt med, för igår gick det inge bra. La mig för att sova klockan tio och drömde att världen skulle gå under och jag fick inte träffa några nära eller kära innan detta skulle hända. Vaknade 3 och kunde inte somna om på ett tag, kissnödig men för frusen för att kliva upp och kissa. Sen ringde klockan direkt efter det kändes det som. Bajs.



3 bra saker

  • Jag är lyckligt kär
  • Jag har en osvullen halsmandel
  • Jag har tak över huvudet


Nej.

Less på skolan, less på lärare, less på höstregn, less på att Alex inte är med mig, less på läxor men  framför allt annat är jag mest less på mina halsmandlar! : )

Jag är kär <3

TRÖTT!

Det vart en senare dag än väntat idag, Rebecca tvingade mig att stanna kvar på stan längre så det vara bara att ringa Pappa å be honom gå ut med hunden. Har inte gått bra alls idag och jag var nog en pest på skolan för sur och tvär var jag, och kommit på att jag är sur alldeles för mycket och överdrivet. Men men.

Blev iaf fixat praktikplats idag så nu slipper jag oroa mig över det. Malin och jag ska vara på ett hunddagis tillsammans, så jag slipper vara själv och HEJ vad bra det är! : )  Dock vet jag inte om det är så rätt med hunddagis men vafan det finns iaf ingen kassa där och jag vill ju egentligen inte göra nånting så varför inte bara ta hand om hundar liksom : )

Skithungrig när jag kom hem så jag kastade in lådan jag köpt i micron och fan vad gott med mat då man ätit dåligt hela dagen! Hur ska jag orka med året? Har kommit på att det inte går hur mycket jag än vill vara mvg barn så orkar man inte på hösten/vintern. Allt blir så dystert! Skittrist...
Men snart är det JUUUUUUUL! Och det orkar jaag absolut med :D OJ FAN! Kanske ska börja med julklapparna :S

Kryphål

Just nu är mitt liv lite som frugans låt faktiskt.

Man ska lämna det skepp som sjunker och rädda det som räddas kan
inte göra som du gjort i åratal bara klättra högre i skeppets mast
När toppen på masten till slut är nådd så finns det ingenstans kvar att fly


Jag måste börja våga, annars kommer det ändå gå åt helvete för mig i framtiden! Fast iofs ska ju jag och Emelie jobba som glassbilsbrudar, Emelie kör och jag går ut och tar betalt, eftersom jag inte ska ha körkort. (För det är jag också för rädd för) (och skyller på att man förstör miljön med bil) Fast det gör man faktiskt, men det är väldigt praktiskt med bil också! Men det får iaf vara tills jag får ett jobb så jag kan betala för de.

Jag måste inse att det inte kommer finnas kryphål hela livet, men det gör mig så J***A ledsen.
Varför ska det vara så svårt att leva?



När idag blir igår kommer du att älska mig ändå?

När Jag blir grå, när jag faller orkar du för 2?
När idag blir igår kommer du att älska mig ändå?
 
Det spelar ingen roll om du håller mig hårt, ingen kommer att minnas om 100 år.
Jag är rädd att man glömmer, glömmer allt som vi glömde att vi älskade varandra.


Gråten i halsen

Jag vill gråta, men egentligen har jag inte tid med det. Känner mig lite sådär halft värdelös idag igen, men det var bara för att jag började tänka på äckel praktiken. Ska man behöva må så dåligt för lite praktik? Egentligen inte, men det gör jag. Kommer bli ännu värre då vecka 47 är på gång. Hur ska jag klara detta? Det kommer tyvärr inte gå, hur mycket pepp jag än får så kommer mitt barnsliga jag gråta i tre veckor. Punkt.

Öronmuffar.


Jag tycker Karinas öronmuffar är söta! Fick massa sjalar av henne med, glömde dock ta kort på dom när jag lekte med öronmuffarna! Så det får bli en annan gång! Tack Kalina!


Kort dag!

Idag var det ingen lång dag, Religion och Kör hade jag. Bestämde mig för att inte gå på historian då vi inte behöver det utan gör jobbet hemma istället! Så jag och Carro drog på staaan och kikade, ville ha ett par stövlar men dom jag kikat ut fanns intei 36 längre! Så det sög ju! Får fara på skopunkten och kika! och kanske Eurosko som vi glömde bort :P

Var även på hm och handlade MASSA tights och fick ett tampongfrodral! Det var himla bra, Så nu är jag nöjd och glad!

Bra saker idag!
  • Fick ett tampongfrodral
  • Började med julsånger på kören
  • Min kofta passade

Halebop!

Minsann hjälper det att klaga då det gått fel till! Nu ska Karolina få gratis sms eftersom hon bytte till nya halebop men inte fick några eftersom sista datumet var 30 september, men det stod det inte på hemsidan så Karolina klagade! Brabrabra!

Har läst lite i historia boken och funderar på att lägga ut ett inlägg på konferansen, men är dock orolig att jag missuppfattat uppgiften? Ska fundera ett tag på saken så kommer det troligtvis upp ett inlägg där idag! Skulle vara skönt att få ett avklarat av tre liksom!

Myspys med Alexander idag.

Mums!


  Mums på ny sjalen!


Sjal.

Har fått lite terapi eller vad man ska kalla det av Katrine, så nu ska lilla Lina jobba på sin självkänsla eller vad tusan det är för fel på mig. Tack alla snälla människor som bryr sig! Ni är guld värda!
Igår fick jag en sjal av Alexander, det gjorde mig glad : ) Dock hann jag inte prova skorna jag vill ha för att han skulle på banken så jag hoppas tamefan att dom är kvar på måndag! När jag kom hem var jag jättetrött, så vi vilade tills katrine kom och vi skulle ut med hundarna, sen vart det matlagning! TACOS! Mums på det. Sen missade jag att det var idol så jag såg bara dom två sista, det sög ju! Men men..

Nu på morgonen har jag ritat klart alla plaggskisser och det känns sjukt skönt! : ) Wiiieee
så vi får se om jag orkar städa rummet och läsa lite historia!


Jag hatar mig själv.

Jag hatar hur jag beter mig, och hur jävla mycket jag klagar, och sen klagar jag på att andra klagar,  jag snackar för mycket jävla skit helt enkelt, fast jag hatar det. Jag är störig, dum, idiotisk, och elak! Jag är även lat, fet och gnällig, och en äckel lipsill. Jag är så jävla känslig och rädd för allting, fattar inte ens att folk är med mig? Jag förstår det verkligen inte, å så säger alla att jag ljuger och talar osanning, men vadå? Och nu klagar jag ännu mer och därmed hatar jag mig själv ännu mer! Hur blev jag såhär? Har jag alltid varit såhär? Och varför förstår ingen hur jävla töntig jag är? Varför förstår ingen hur jävla ont i magen jag har varje dag bara för att behöva gå till skolan, för att behöva praktisera, för att behöva bli stor, för att behöva skaffa jobb, för att behöva klara mig själv, för att behöva finnas.  Varför försvinner aldrig den där jävla känslan?

Jag vet knappast vad som är bra med mig, jag vet verkligen inte det.

Trötter.

oojojoj, idag är jag trött, skulle verkligen behöva rita till kollektionen men jag orkar aldrig! FAN för hemarbete, det är bara idiotiskt. Först ska jag vara i skolan HELA dagen, sen tar det en massa tid att ta sig hem, sen så ska jag äta. Och sen är klockan halv 6, jag orkar inte göra nåt jävla äckel skolarbete då! Less på livet vid arton års ålder låter lovande.

Näe, man kanske ska ta och lipa lite för att man måste praktisera och inte ens vågar fixa praktikplats! jappjapp

I think love will come towards me like a warm summerbreeze,

Mums!

Perfektion.

I timmar skulle jag kunna förklara min kärlek till denna jacka, perfekt är ordet.
Allt jag klagat på andra jackor, är ändrat till det bästa på denna jacka! Kära du, bli min <3



RSS 2.0