Bloggeri bloggera.

Flytta kan vi om vi vill, det är bara att bestämma sig! Finns många för och nackdelar med det också! Men det bästa vore ju om Pappa förstod att det är mammas hus.
Stjortklänningen har kommit från Glamour också! : ) Den är hyffsad! Och apropå det skulle jag tvättat den ikväll så jag kunde ha den imorgon, meeeen. Orkar jag? troligtvis inte.

Plugg idag, och ytterst få plaggskisser gjorda! Men alltid nåt. Skulle ha städat också, men så blev det tydligen inte. Skärpning Lina.
Blogg ändring har det mest varit idag, men ingen verka kommentera den så jag vet inte vad folk tycker! Vet bara att Jonna gillar att texten är svart :P  Inte ens nöjd med bloggen, vilket jag sällan blir! MEN! Snart är det jul och då kommer jag lova att bloggen kommer vara fin ; )


Mig vill ha en dunjacka ÄVEN!


IDIOTER!

Idiotiska jävla fittbanks idioter! Ni kan dra åt hela jävla helvetet och RUTTNA!

Äckelblogg också som vägrar göra som jag vill!

VILL HA!

Varmfodrade underbara skor som skulle stå fint i skohyllan! Karolina vill ha ha ha.




Inte rättvist.

Tydligen kunde man fått hemuppgift på svenskan imorrn om man gick och fråga. Hade ju varit kul att veta för pendlarna. Ni kan glömma att se mig på skolan imorgon iaf! Istället blir det Plaggskisser och plugg till prov!

Drygt..

Nu sitter man på skolan och hade ingen kör, det sög ju lite eftersom jag var så dum och skolkade första lektionen så då kunde jag ju stannat kvar hemma till 11 lika gärna. Men nu sitter man här utan sällskap, utan nåt att göra för att allt plugg är hemma.


Fredag
Helgen började med oro, inte har väl min kropp gjort såhär förut? Men jag verkar ju fortfarande leva så.. Liftade med Nöffrar och Karita till pilis, handlade även åt mamma på vägen och hela familjen var hos mamma då man kom hem! Våran familj är bäst. Sålde några riskkapitalsedlar och åt kyckling till middag, SÅ JÄVLA GOTT det är. Fattar inte att mamma inte gillar det. La oss tidigt för fan vad trött jag var.

Lördag
Lördagen bar det av till stan hyffsat oplanerat, åt Kebab och alla ville dricka, itvingad alkohol blev man också. Sprang in till Frugan en sväng! Hon är bra! Bar av till Harrys och drack  där rosa pantern, skulle på g3 senare men det blev det inget av då vi såg den sepelånga kön. Sov hos Karita.

Söndag
Enbart en lång slapp dag, låg bara och kollade på simpsons och halvsov tills vi skulle åka hem 16.40.
bara lat, lat, lat.

Idag
Och nu sitter jag på skolan som sagt och har ingenting vettigt att göra. Har historia kvart över tolv tror jag bestämt. Hoppas man får sluta så man kan komma hem till klockan tre idag! IDOL, är det enda inplanerade.

Alexander <3

Vändning.

Sura, ledsna Karolina blev snabbt glad.

Fuck.

Alla dessa tankar, varför kan jag bara inte tro på mig själv? Varför tror jag jämt att alla vill byta ut mig? Varför tror jag alltid att alla är bättre än jag? Varför kan jag bara inte tro på att det är mig dom vill ha? Vart kommer det dåliga självförtroendet ifrån? När jag väl fått det jag allra mest vill ha så är jag så jävla rädd att förlora det.

Jag tycker om dig för mycket helt enkelt.
Jag kommer säkert förstöra allting.

I don't want to miss a thing.

I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep,
Cause I miss you baby, And I don't want to miss a thing,



I just want to hold you close



jaha.

Ingen Alexander blir det i helgen heller :(  100 dagar med honom på lördag, de bästa dagarna i mitt liv faktiskt. Han får mig att känna mig äkta, som om att jag är något att ha. Jag älskar dig!

Idag stannade jag kvar på skolan ett tag för att hålla på med företaget, det går så jävla fort så jag nästan vill grina. Men det är bara att acceptera och hänga på, det verkar ju liksom bli bra. Dock tar Karolinas oändliga rädsla över, får väl försöka övervinna den? vem vet.

En olycka var det i Pilgrimstad också, var tydligen en rattfyllerist? Vet inte hur det gick eller vem men en sak vet jag, att alkohol är inget att ha.

Idol är bara dåligt, saknar en massa människor, det är bara fel fel fel. Nils kan åka hem iaf, tönt.

Äsch, herrå!

KATRINE ÄR BÄST

KATRINE ÄR BÄST

Mår dåligt.

Tusan, har man fått huvudvärk och smått illamående. Det var ju toppen! Pricken över iet. Idol sög idag också! Min favvo åkte ut, charmören Henning. Hur söt får man vara? Tönten Nils fick istället vara med, det är inte rättvist. Fyfan.
Ne, Sur å grinig är ja. Undra om jag ska tvinga i mig alvedon? Dock misstänker jag att det blir mer illamående då.

Mjau.

Lina räcker ut tungan åt livet

Livet säger:
- Sluta
Lina säger:
- Okejdå

Pissapa.

Less och trög, ville fan inte kliva upp idag, blev rentav förbannad på att klockan ringer igen då det är snooze, kan inte telefonen bara göra ett misstag så jag kan försova mig. Blä. Blev iaf lite gladare då julkatalogen åt jotex låg på bordet och jag kunde kolla i den och längta. Men såklart är det ju massa dagar till jul. För många för att jag ska kunna glädjas åt det idag iaf.
Började tänka på mitt liv utan framtid idag och nu är jag less, varför ska jag tänka så jävla mycket?
Är sjukt sugen på en systemkamera, men jag skulle ändå inte kunna med den så det är lika bra att skita i fotografdrömmen.
Inget på tv heller. Kan jag få grina en stund?

Ångsta!

Har varit i Ångsta med Alexander hela helgen, bara myst och gått promenix och kollat på film typ. Igår hade vi tre månaders dag och i fredags fick jag en ros av Alexander! Han är för go han! Dock avslöjade han sig i förväg, det är ju roligare med överaskningar! Men så underbar min söte man är! :) Igår låg jag bara och kollade på honom då vi kollade på film, FINFIN ÄR HAN!, i mina ögon iaf! <3 Men ni lär ju inte bry er! Men iaf ;D
Och med uf företaget händer det verkligen grejer, gala på lördag och hela veckan ska det förberedas inför den!
Idag har jag smidigt lite på en logga, är ganska nöjd, men måste ju kolla med resten av gruppen också! :) Jäjä!


JA!

Jag var duktig idag med! SUPERLINA i hela två dagar ;D Det får väl vara bra för samvetet eftersom jag skolkade i tisdags :)
Min Luva på jackan är jag kär i! Vackra ting.  Köpte chips idag så jag tänker svulla, skiter fullständigt att jag gått upp över min egna gräns som jag satte, bara att sätta en ny gräns ; ) Dock ska möjligtvis jag och Katrine börja med gympa : ) Jag är på iaf.
Träffade Alexander en stund idag med, skulle egentligen stanna med honom ett tag på stan, men jag var jätte trött och ville hem så jag tog bussen iaf, mådde dåligt på bussen och fan vad åksjuk jag har blivit igen. Hatar att må så jävla illa på bussen.

Imorgon bär det av till Ångsta och en helg med min vackrasta man! Pusspåhonom.

Plugg, plugg.

Idag har jag varit duktig heeela dagen! Klev upp i tid, jobbade bra på skolan, pluggade när jag kom hem och nu är jag klar :) Känner mig nöjd för en gångs skull! Så duktig jag är. Har även lärt mig att man kan göra rep av hampa ;) sug på den ni! Även går det att göra tyg av brännässlor.. Mycket i naturen man kan använda till vettiga saker! brabrabra.!

Fick träffa alex några minuter innan jag hoppade på bussen idag också, det var mys, gillar att det finns en saknad så man blir glad då man träffas! I tidigare förhållanden har jag aldrig fått vara ensam, man måste ju få sakna varandra lite. det är bra. Jag tycker om min pojkvän <3

Ne, nu ska jag göra fika och sedan titta på idol!

Pusspå!

?

Finns det någon som är mer mammagris än jag? Nej.

Panikångest.

Skärpning!

Var nere i en grop igår, tror jag iaf klättrat upp en bit idag, fullt happy är jag ju inte, men jag inser ju iaf hur patetisk jag var igår. Jag är ju jag? Duger jag inte så får väl resten ändra på sin syn att se mig! Jag är bra, iaf hyffsat bra. Och jag är ju som Jonna säger iaf mig själv, och det är ju det viktigaste! Och antagligen kommer jag ju klara mig i livet varken jag vill det eller inte, även jag utvecklas, dock kanske inte lika snabbt, men det är bara att kämpa på så blir det nog någonting av mig också!
Så idag är det skärpning! : )


Pusspå

Ja.

Jonna är söt!

Hur är man bra?

Nu är jag på deppsidan igen, känner mig fet, ful och oduglig. Vart kommer den sidan ifrån egentligen? Varför kan jag bara inte gilla mig själv? Jag förstår verkligen inte. Jag vill bara vara speciell. Jag vill bara ha nåt som ingen annan har. Jag vill bara ha självförtroende och självkänsla. Vet inte vilket jag menar så jag skriver båda, för jag är för dum i huvet för att veta skillnaden. När ska jag bli smart? När ska jag bli vacker? När ska jag bli bra? När ska jag våga? När ska jag bli vuxen? När ska jag kunna leva utan mamma? När ska jag kunna hålla i ett barn utan att bli rädd då det skriker? När ska jag sluta vara bortskämd? När ska jag ta ansvar? När ska jag lära mig nåt? När ska jag vara den som alla vill vara? Varför vill jag vara alla andra? Men inte mig, vad är felet på mig? När ska jag sluta vara en lipsill? När ska jag sluta klaga? När ska jag ta tag i hälsan? När ska jag bli bra? När ska jag bli bra? När ska jag bli bra?  När ska jag finna mig själv?

Lat är jag, tralllalalallaksdf ljsaxfdhgwär' gdfjhkfgholfn

Idag har Lina haft kör, fick pinsamt nog gå in i ett rum med läraren för att sjunga ensam så hon kunde lyssna hur vi verkligen lät. Jag lät dåligt, men hör och häpna så tyckte hon att jag skulle köra på dom höga tonerna i kören. Pyttsan ( :

For hem tidigt då historian slutade tidigare och vi stannade ett tag för att göra uppgiften vi fick och sen sprang jag till bussen och åkte hem halv 3! Skönt. Imorgon är det fjällvandring, känner ni mig? Ni vet vad som händer.
Gick ut med Smulan och Molly följde efter halva vägen. Och apropå Molly så finns hennes andra bror heller inget mer. Blir så arg på att folk inte kan ta det lugnt i den kurvan. Jag ska nog bli vägpolis eller nåt.

Regler:
1. Berätta 15 sanningar om dig själv.

2. Utmana 6 personer i slutet av ditt inlägg.




1) Jag är fruktansvärt feg
2) Jag är mörkrädd som fan
3) Jag har aldrig rökt
4) Jag älskar julen
5) Jag vill inte bli stor
6) Jag är tokig och flumm
7) Jag tror på ett liv efter döden
8) Jag älskar att sjunga men är superdålig på det
9) Jag är trög
10) Jag ogillar matte mycket
11) Jag har världens bästaste familj
12) Jag är kär i Alexander
13) Jag småäter för mycket
14) Jag dricker inte kaffe och kommar aldrig göra
15) Jag är en lipsill


jag utmanar:

Dom som läser min blogg måste! Annars blir jag djupt besviken.


Usch och blä.

Mår fan inge bra av att tänka på uf. Känner mig inte hemma i min grupp och idéerna. Känns även som om att alla är för negativa, och jag ska inte säga något för jag är så jävla livrädd för det här så det är inte sant. Ville fan lipa sönder då vi skulle börja i fredags, och så fort jag tänker på det får jag ont i magen. Jag kan inte vara i ett företag. Jag är för dålig, jag klarar inte sånt, jag mår dåligt av sånt. Fan i helvete . nog om det.

Helgen!
I Fredags vart det klippning, frillan duger men jag gillade det mycket mer innan. Sen vart det Tacos med familjen! Och jag gillar familjemiddagar!
I Lördags var det kräftor och tårta! Hela familjen var samlad och det är så mysigt. Tycker det är underbart hur bra familj vi har. Buzzspelande på kvällskvisten, dock var jag och Alexander trötta så vi gick upp och kollade på Wall-E som är världens sötaste film och jag är kär i Wall-E ! FAN vad söt han är!
Idag vart det nog årets sista grillning tror ja! och gott var det. Saknar Alex redan, helgen kändes alldeles för kort!

OH YES :D

Karolina är lycklig nu!
Jackan är beställd! Kostade 899 orginal, OCH KAROLINA HITTAR EN RABATT KUPONG PÅ 50 %, det betyder att jackan kostar 490:- MED FRAKT! ojojoj! Som en hittad.  Även att kupongen går ut idag :P Fatta turen! Fatta glädjen! Fatta skönheten på jackan!

Butter kaka till en butter kvinna.

Idag har varit en seg dag, ville åka hem tidigt men jag stannade för att sötEmelie ville det, sen åktes det ner på staden och inhandlades en butterkaka och en deo! Så ikväll ska jag svulla! Dock har jag lite av den där magvärken igen. Men men.
Och världens vackraste jacka finns i ellos. Lina vill ha den, Lina tycker den är dyr dock. Men fan vad fin den är, eller hur? :)

Imorgon får jag äntligen träffa min älskling, och min syster med : ) Underbart.


Fan

Fan vad dåligt det går då, nu ska jag gå å lipa.

Okej

trött, magvärk, jordens undergång, arraksboll, fina flickor, ull, skisser, skinksås, farfarströja.

Det var min dag i enstaka ord.

Har ont i magen och inte är det mensvärk konstigt nog, knas knas. Men jag har haft den känslan förr så det är inget nytt. Det är lanonten ;) Pernilla fattar.
Idag blir det bara lat och idol! Orkar inte mer. Ska göra en massa fika sen hade jag tänkt och längta till helgen!

PUSS PÅ

Tack.

Katrine har gjort mig mycket gladare och det tackar jag mycket för, du är sneeeeeel! Det kändes äkta och behövligt. Annars känns det mer som om att alla säger bara för att jag gnäller, tänk på det, ibland behövs mer än ord för att jag ska tro på det. Eller iaf mer eftertanke. Man kan inte kasta ut vilka ord som helst när som helst. Man tror inte på det tillslut. Förlåt om jag klagar för mycket nu men idag har jag mycket känslor. Så jag ber om ursäkt för mitt dåliga jag men man kan inte ha bra dagar jämt.

Jag är iaf bäst på att designa bloggar och julkänslor! För det har Kaaaatriiiine sagt!

Vill inte mer.

Jag kan inte vara bättre, aldrig får jag vara den bästa. En endaste dag vill jag vara bäst, men det kommer aldrig hända. åtminstonde 10 minuter kan jag väl få vara bäst på något.
Jag vill känna mig omtyckt och det blir inte bättre av att jag känner hur jag förlorar alla, jag blir helt galen och tar ut det på annat istället. Jag ger upp! Jag tappar inte bara mina vänner utan jag tappar mig själv med, jag är förvirrad och vet knappast vad som är bra med mig längre. FAN, vart kom det här ifrån?

Kräftor

Nu blir det kräftskiva på lördag äntligen :) Bara så du vet Karita så kommer du! Vare sig du vill eller inte. Mamma gillar inte kräftor så hon får äta något annat. Och myshelg ska vi ha! Så är det bara! Fram med sällskapsspelen och det glada humöret! Promenader och fniss! Jag har bestämt det och så ska det bli! Bara att hänga på, familjen.

Har varit med Alexander i helgen, i fredags så hade pappa med vänner surströmmingrunks så jag gick dit och fick mig 3 farfarströjor (Stora stickade), och smakade lite surströmming, gillades inte så värst men provat har jag iaf! Och det tycker jag man ska innan man säger något.
Lägger även ut ett fint kort på mig och min far som Lasse tog.



Vem påstår att vi är lik? ; )

Systerhelg!

Måste vi ha snarast! Bara så ni vet.

14 vita tegelstenar.

Fan vad irriterad jag blir, nu funkar inte snabbtangenterna till winamp och det gör mig galen att det inte går att fixa. Fan också vad känslig jag är idag. Blä på det. Tänkte även förklara inlägget innan.
Jag menar, inte har jag någon självklar person att ty mig till längre, känns det som iaf. Alla har ju någon de alltid smsar om det hänt något eller så. Men vem har jag? Känns som att alla mina närmaste vänner har hittat bättre vänner än mig.
Känns som om jag blivit övergiven, vet att jag antagligen bara inbillar mig eller att jag bara är fjollig men fan vad det känns.
Är jag en dålig vän? Är jag en tråkig vän? Eller är det bara för att jag inte dricker? Måste man dricka för att hitta på något? Eller vill bara ingen hitta på något med mig. Är det jag som är felet? Har jag gjort något fel? Känner mig bara så jävla fel.

Har jag fel?


More than words.

?

Betyder jag ingenting längre? , kanske bara har den känslan.

Pissapor.

Kommentera, annars lägger jag ner skiten.

Sovmorgon.

Imorgon får vi oss en saftig sovmorgon och det känns jätteskönt ( : 
Och Karolina har kommit på att hon vill ha en stor gosig stickat tröja, jag har en underbar redan, som mamma har gjort. Kommer aldrig släppa den, fan vad bra den är. Men jag vill ha en till, kanske en lite mörkare. Och som jag inte behöver vara lika rädd om.
Glamour kom idag (: WEHO! Min inspiration. behövs verkligen då vi ska göra 15-20 modeskisser till på onsdag! : )
Fast jag har redan gjort 10 styckna!


FAN VAD JAG ÄR KÄR I DIG ALEXANDER

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Katrine att nominera mina bästa favoritbloggar med motivering. Finns din blogg med, då är du automatiskt utmanad att göra en egen lista om du inte redan gjort en ;)

Katrine
Såklart min storasyster med det underbaraste barnet man kan föreställa sig. Skriver om sin familj och om sina meningsfulla åsikter.

Karita
Min tokiga storasyster med underliga funderingar och tankar som ibland roligtvis delar med sig av och man kan få sig ett gott skratt.

Emelie
Emelie är en kär vän till mig så jag läser absolut hennes blogg för att hålla reda på vad denna underbara tösen gör :)

Martina
Också en väldigt kär vän som jag måste hålla reda på :)

Moa
Moa är en vän som jag känt sedan hon hamnade i Gällö skola med oss, såklart man ska läsa och se vad hon har för sig.

Jennie
Jennie är en sångfis som skriver om livet i allmänhet.

Winston
Detta är en blogg som skrivs av min barndomsvän Pernilla, den handlar mest om hennes familj med Kristian, hunden och katten. Uppdateras för sällan ;)



Så, det får räcka :)

Bara Alexander.

Bara nån som säger hur fin jag är
Bara nån som bryr sig
Bara nån som är här
Bara nån som får mig skratta
Bara nån som jag kan krama
Bara nån att dela livet med
Bara nån att ta kort på
Bara nån att prata om
Bara nån att prata med
Bara nån att tänka på
Bara nån att titta på
Bara nån som lyser upp tillvaron
Bara nån som plockar en blomma åt mig
Bara nån som ler åt mig så jag blir alldeles varm
Bara nån att pussa
Bara ett namn att skriva i böckerna
Bara ett kort att lägga ut på bilddagboken
Bara nån att tänka på då man hör lyckliga låtar
Bara nån som värmer sängen
Bara nån som håller om en då man kollar på film
Bara nån att gå på promenad med
Bara nån att hålla i hand
Bara nån att skicka sms till
Bara nån att göra fika åt
Bara nån att fira min födelsedag med
Bara nån att ringa
Bara nån att le mystiskt åt
Bara nån att älska
Bara nån som finns där för en

Bara Alexander




Tröten.

Idag hade vi bara svenska, det var braigt, dock sög det att dom hade missat att vi hade NK så vi väntade i en halvtimme på lärare sen så drog vi. Att dom aldrig kan lära sig. Fel att börja med schema tidigare om man märker att det inte funkar år efter år.  Jaja, skadade ju inte mig. Var ingen ARL heller så det var bara att äta lunch och dra ner på staden och kika. Och nu sitter jag här trött som få och är ledsen för att jag inte känner någon smak.Men förhoppningsvis kommer det tillbaka till middan. Annars fan.

Ne, nu ska jag sova tills Alexander kommer hem från körskolan!

RSS 2.0